پاپ کورن یک خوراکی بسیار محبوب در بین مردم است. در دوران بارداری که یک دوران ویژه ای است و باید تغذیه «مادر باردار» کنترل شده و مفید باشد، یک سوالی که ایجاد می شود این است که آیا پاپ کورن در «بارداری» مفید است یا خیر؟
ابتدا به خواص دانه های ذرت می پردازیم:
همانطور که میدانید مصرف گروه مواد غذایی غلات و حبوبات در دوران بارداری زنان مزایای زیادی برای زنان حامله و جنین داخل رحم این افراد دارد. به همین دلیل، اکثر پزشکان متخصص زنان و زایمان ادعا میکنند که انتخاب این گروه غذایی یک گزینه مناسب برای زنان باردار به شمار میرود.
علاوه بر این، به یاد داشته باشید که دانه های ذرت غنی از کربوهیدراتهای پیچیده بوده و مصرف آنها انرژی مورد نیاز بدن زنان باردار و جنین داخل رحم این افراد را تامین میکند. به همین علت، میتوان ادعا کرد که مصرف این ماده غذایی، احساس تازگی و سرزندگی را در تمام طول روز به مادر باردار القا خواهد کرد. همچنین، جالب است بدانید که دانه های ذرت دارای تیامین، ریبوفلاوین، آهن، نیاسین و فیبر بوده و به عنوان یک غذای کامل و غنی از مواد مغذی برای زنان باردار به شمار میروند.
همچنین، یادتان باشد که وجود فیبر زیاد در برنامه غذایی زنان باردار، به این افراد کمک میکند تا فشار خون خود را کاهش داده و مشکلات یبوستی بدن خود را هم در دوران بارداری از بین ببرند.
علاوه بر این موارد، اگر یک زن حامله بتواند هر روز یک کاسه از دانه های ذرت را مصرف کند، از خطرات ناشی از بیماری پره اکلامپسی که بر اثر فشار خون بالا، در دوران بارداری زنان روی میدهد، در امان خواهد ماند. اما، به عنوان یک مادر باردار به خاطر داشته باشید که اگر مراقبتهای بهداشتی در دوران بارداری مناسب نباشد، مصرف بیش از حد دانه های ذرت میتواند مشکلات جدی را برای جنین در حال رشد این مادران ایجاد کند.
علاوه بر فواید ذکر شده، مصرف دانه های ذرت به زنان باردار کمک میکند تا به راحتی وزن خود را کنترل کنند.چون هنگامی که زن حاملهای با یک کاسه غلات و حبوبات در وعده صبح، شکم خود را پر میکند، به دلیل غنی بودن این مواد از فیبر، احساس گرسنگی خود را ارضا کرده و تا مدت زیادی احساس سیری خواهد کرد.
مضرات مصرف دانه های ذرت در دوران بارداری
یادتان باشد که شما هم ممکن است برخی از عوارض منفی مصرف دانه های ذرت را در مصرف مقادیر زیاد آن تجربه کنید. به همین علت، در ادامه این مقاله، برخی از عوارض احتمالی که ممکن است بر اثر مصرف بیش از حد دانه های ذرت در بدن زنان باردار ظاهر شود، بیان شده است. مهمترین این موارد عبارتند از:
البته، فراموش نکنید که این عوارض فقط در صورت مصرف بیش از حد دانه های ذرت بروز خواهد کرد. علاوه بر این موارد، یادتان باشد که دانه ذرت دارای ماهیت اسیدی هستند. بنابراین، مصرف آنها باعث اسیدی شدن خون و بافتهای بدن زنان باردار و جنین داخل رحم این افراد خواهد شد، که شما به عنوان یک خانم باردار باید برای از بین بردن این مشکلات در کل دوران بارداری خود از سبزیجات، جوانه ها و میوه های تازه استفاده کنید.
اگر شما هم از سندرم روده تحریک پذیر رنج میبرید، ممکن است شرایط بدنتان با مصرف بیش از حد دانه های ذرت تشدید شود.
با این حال، برای این که بتوانید احساسات خود و آنچه را که در فکر دارید، کنترل کنید، بهتر است به دنبال هدایت یک متخصص تغذیه باشید.
به یاد داشته باشید دانه های ذرتی که به صورت صنعتی آماده مصرف شده اند، سرشار از قند، نمک و چربی هستند. بنابراین، مصرف بیش از حد آنها در دوران بارداری میتواند برای مادر باردار و جنین داخل رحم او خطرناک باشد.
همچنین، مصرف محصولات سبوسدار ممکن است ناراحتی های خاصی مانند گاز روده، نفخ و درد شکم را در بدن زنان باردار ایجاد کرده و توانایی بدن این افراد را برای جذب مواد معدنی، روی و آهن به شدت کاهش دهد.